Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 3 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
8 pareri

Ceai mixt Basilur Bouquet Assorted 20buc 30g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

145 lei Lei
Brand
Basilur
Cod produs
4792252001121
Out Of stock
Descriere
Un amestec de ceaiuri din colectia Bouquet 4 arome, 8 pliculete fiecare.

Arome in pachet: SENCHA - Ceai verde Sencha, CREAM FANTASY - Ceai verde de Ceylon, cu un indiciu de capsune si vanilie, GREEN FRESHNESS - Ceai verde de Ceylon cu menta, WHITE MAGIC - Ceai verde Oolong cu aroma de lapte.

Pliculete ambalate separat, cu aroma completa in fiecare ceasca. Numarul de plicuri - 32 buc. Greutate neta: 48g

Compozitie: SENCHA - 100% ceai verde Ceylon fara aditivi. CREMA FANTASIE - Ceai verde de Ceylon (95%) cu arome naturale de capsuni (3%) si vanilie (2%). GREEN FRESHNESS - Ceai verde de Ceylon (88%) cu frunze de menta (12%). WHITE MAGIC - un amestec de ceaiuri oolong (96%) cu aroma naturala a laptelui (4%)

Tara de origine: Sri Lanka

Ceai verde: Este cunoscut sub numele de ceai nefermentat, deoarece nu sufera procesul de oxidare. Se obtine prin prajirea frunzelor pentru a accelera procesul de ofilire si prevenirea fermentarii acestora. Dupa aceasta etapa frunzele se formeaza prin rularea lor. Productia se incheie cu uscarea si sortarea. Ceaiul verde este o sursa de polifenoli si antioxidanti necesari pentru o sanatate buna si longevitate.

Metoda de preparare:

Se toarna o lingurita de ceai intr-o cana cu apa calda la o temperatura cuprinsa intre 70 si 80 grade C. Timpul de preparare trebuie sa fie de la 3 la 5 minute. Frunzele de ceai verde pot fi preparate de doua sau trei ori. Prima infuzie ar trebui sa dureze aproximativ 3 minute, iar urmatoarea trebuie prelungita cu 1 minut.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura