Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 3 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
8 pareri

Ceai negru indian Belin 100x1.5g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

85 lei Lei
Brand
Belin
Cod produs
5900675000556
Out Of stock
Descriere
Numit de chinezi ceai rosu (Hongcha), acest tip de ceai este obtinut prin oxidarea completa a frunzelor, in mod natural, inainte de a fi uscate. Frunzele sunt lasate pentru inceput la uscat cel mult 18 ore in ladite de lemn, apoi sunt rulate si intinse in incaperi umede si reci. Acest procedeu, ce poate dura intre 2 saptamani si o luna) da frunzelor culoarea neagra.

Ceaiul negru isi pastreaza aroma mai bine si timp mai indelungat decat ceaiul verde. Infuzia are culoare rosiatica cu gust mai intens decat al ceaiurilor mai putin oxidate, putand avea arome de migdale, flori salbatice, fructe, malt.

Ceaiul negru, conform unor studii recente, contine teaflavine si tearubigina care, pe langa culoarea inchisa si gustul dinstinctiv, confera acestuia beneficii pentru sanatate atribuite initial doar ceaiului verde. Ceaiul negru contine intre 2-4% cofeina care influenteaza gandirea si vigilenta, are rol diuretic si poate reduce simptomele bolii Parkinson, contine antioxidanti si substante care ajuta la protejarea inimii si a vaselor de sange.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura