Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 3 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
8 pareri

Ceai alb refil Basilur Chinese White Tea 100g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

265 lei Lei
Brand
Basilur
Cod produs
4792252936836
Out Of stock
Descriere
Basilur Tea prezinta aceasta gama de ceai - Chinese Collection - din cultura imperiala a ceaiului chinezesc, o cultura cu o istorie de 5000 de ani. Filosofia, etica si moralitatea sunt amestecate in activitatea ceaiului. Fiecare dintre aceste ceaiuri produse de Basilur prezinta o poveste straveche.

Obtinut din cei mai tineri si mai moi muguri, cunoscuti ca "varfuri de argint", ceaiul alb isi ia numele de la culoarea alb-argintie obtinuta printr-o tehnica minima de prelucrare ceaiul alb este un favorit printre cunoscatorii de ceai.

Ceaiul alb contine de doua ori mai multi antioxidanti decat ceaiul verde, motiv pentru care incetineste cel mai bine procesul de imbatranire. De asemenea, are proprietati antibacteriene si protejeaza impotriva virusilor. Intareste nu numai imunitatea organismului, ci si dintii si gingiile. Pentru a profita din plin de proprietatile sale, beti-l zilnic de 2-4 ori. Daca bugetul dvs. este limitat, puteti prepara ceaiul de 2-3 ori pentru a obtine continutul complet de nutrienti.

Metoda de preparare:

Turnati o lingurita de ceai la o temperatura cuprinsa intre 80C si 90C. Timpul de preparare trebuie sa fie intre 2 si 5 minute. Daca doriti sa cresteti concentratia infuziei de ceai, utilizati mai multe frunze, nu cresteti timpul de preparare.

Putem prepara ceaiul alb de multe ori (de la doua pana la mai multe ori). Ar trebui sa extindeti fiecare infuzare ulterioara cu inca 30-60 de secunde.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura