Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 3 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
8 pareri

Ceai verde Ceylon - Present Green cutie metalica Basilur

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4905 lei Lei
Brand
Basilur
Cod produs
C488
Out Of stock
Descriere
O experienta incantatoare, ca toata gama Basilur Present. Ceai verde pur de Ceylon intr-un amestec pentru cunoscatori, cu parfum dulci si discret de capsuni, afine si petale de trandafir. Un cadou excelent in orice anotimp si, in acelasi timp, un ceai verde sanatos si reconfortant.

Compozitie: 100% ceai verde din frunze de Ceylon cu capsuni, petale de trandafir rosu si arome naturale de afine si capsuni

Ceaiul poate spori energia si rezistenta deoarece ofera o "energie extra" si intarzie oboseala, maximizand performanta sub stres. Ceaiul poate imbunatati, de asemenea, longevitatea deoarece ajuta la stimularea productiei de "celule naturale virale-ucigase" pentru a spori functia imuna si, eventual, sa protejeze impotriva bolilor de inima, scaderea colesterolului si tensiunii arteriale.

In afara de polifenoli, ceaiul contine, de asemenea, o varietate de ingrediente care sunt benefice sanatatii. Acestea includ anan (un aminoacid unic pentru ceai), vitamine, minerale si metilxantine. Acestea sunt componentele care sunt sursa proprietatilor sanatoase ale ceaiului.

Cutie metalica 100 g
Trimite mesaj
Din Gura in Gura