Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 3 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
24 pareri

Cafea boabe Dallmayr Ethiopia 500g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

485 lei Lei
Brand
Dallmayr
Cod produs
2885222
Out Of stock
Descriere
Dallmayr Ethiopia este adecvat pentru prepararea clasica de cafea la filtru, fie la un aparat cu filtru sau cu filtru manual. Daca alegeti Dallmayr Ethiopia boabe intregi, va rog sa fiti atent la macinarea fina a boabelor.

De calitate superioara si sustenabila.

Boabele extraordinar de fine provin din anumite regiuni deluroase cu soluri fertile ale districtului Sidamo, din partea de sud a tarii. Acestea constituie baza cafelei de origine unica cu aroma inconfundabil de sofisticata, picanta si corpolenta, care aminteste de gustul si parfumul plantelor aromatice.

Cu cateva decenii in urma, Dallmayr a fost primul prajitor de cafea german care a importat boabe de cafea din Etiopia. Aceste boabe arabice de munte inca influenteaza aroma multor cafele Dallmayr si astazi. De aceea, simtim o legatura speciala fata de tara din Africa de Est. Lucrand la proiecte specifice, dorim sa facem tara mai puternica pe termen lung - o chestiune care ne este deosebit de aproape de inimile noastre.

De exemplu, sprijinim initiativa de ajutor pentru Etiopia a fundatiei "Menschen fur Menschen" din 2008. Etapele acestui parteneriat includ: Dezvoltarea unei cooperative de cafea si crearea de locuri de munca in zona Dano, Etiopia Construirea unei scoli Dallmayr pentru 1.000 de copii, care a fost finalizata in 2020.

Donarea a peste 52 de milioane de puieti de copaci pana in prezent - acest numar crescand in fiecare an, Construirea fantanilor pentru apa potabila curata, Copii care rad in Etiopia, Noua cooperativa de cafea din Etiopia completeaza activitatea noastra de proiect: datorita implicarii noastre in activitatile de plantare si reimpadurire, punem bazele unei zone fertile de cultivare a cafelei; noua scoala va sprijini educatia si dezvoltarea sociala in regiune; iar cooperativa va contribui la crearea unor perspective pe termen lung pentru localnicii.

Premiul pentru durabilitate In 2021, Premiul German pentru Proiecte de Sustenabilitate (Deutscher Award fur Nachhaltigk
Trimite mesaj
Din Gura in Gura