Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 3 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
24 pareri

Rasnita condimente pentru cafea Kotanyi Cinnamon Dream 63g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

215 lei Lei
Brand
Kotanyi
Cod produs
933119842713
Out Of stock
Descriere
Un vis cu scortisoara, cacao si cafea.
Ca topping si indulcitor rafinat, combinatia de scortisoara si cacao proaspat macinata este presarata pe orice tip de cafea si alte bauturi calde si deserturi. Acest produs transforma pauza de cafea cu cappuccino, caffe latte sau espresso intr-un moment foarte aromat.
Introdu lingurita intr-un vis de scortisoara aromata si cacao fina. Aceasta combinatie irezistibila sub forma unui topping exceptional da o nota de rafinament nu doar cafelei tale, ci iti innobileaza si deserturile precum crema de zahar ars si clatitele, conferindu-le o aroma dupa care te topesti.

Ingrediente: zahar granulat (zahar, pudra de cacao redusa in grasimi, sirop de glucoza, masa de cacao, ulei vegetal (cocos, seminte de rapita), dextroza, emulgator: lecitina, agent de ingrosare: guma arabica, aroma, sirop de zahar caramel, agent de separare: E553b), invelis de zahar (zahar, scortisoara, sirop de glucoza, sirop de zahar caramel, ulei de floarea soarelui, aroma de scortisoara).

Alergeni descriere: Poate contine urme de cereale care contin gluten, oua, soia, telina, seminte de susan, lapte (lactoza) si mustar.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura