Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 3 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
24 pareri

Cafea macinata cu aroma de vafe belgiene Dolce Bacio 125g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

142 lei Lei
Brand
Dolce Bacio
Cod produs
564
Out Of stock
Descriere
Daca esti un iubitor de cafea care isi doreste sa incerce arome noi, iti recomandam Belgian Waffles Coffee de la Dolce Bacio. Este o cafea cu gust de vafe belgiene, care ne permit sa savuram gustul unui desert delicios, fara a ne pune in pericol silueta. In plus, ne ofera si energie, ca orice cafea buna. Astfel, este ideal de savurat la micul dejun, dupa masa de pranz sau in timpul dupa-amiezei, atunci cand nivelul de energie scade si intervine pofta de dulciuri. Belgian Waffles Coffee este un adevarat desert de baut cu care ne putem impresiona si invitatii la masa, mai ales ca nu avem intotdeauna timp sa pregatim si desertul din cauza programului aglomerat cu care ne confruntam.

Ingrediente:

cafea macinata cu aroma de vafe belgiene. Mod de preparare: Pentru preparare folositi o lingurita de cafea. Pentru varianta Iced Coffee folositi o cantitate mai mare de cafea si adaugati lapte rece.

Recomandari de servire: Poate fi consumata ca atare sau in combinatie cu lapte, frisca sau spuma de lapte pentru varianta mai cremoasa.

Valori nutritionale

Per 100g
Energie (kj/kcal)
Grasimi0.9g
din care acizi grasi saturati0.4g
Carbohidrati0.08g
din care zaharuri0.08g
Proteine1.1g
Sare0g
Trimite mesaj
Din Gura in Gura