Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 3 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
24 pareri

Cafea boabe Mokaflor 100% Arabica Nero Bernini 1 kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

95 lei Lei
Brand
Mokaflor
Cod produs
C693
Out Of stock
Descriere
Mokaflor 100% Arabica Nero Bernini - Bernini Black Blend.

Dupa multe luni de cercetare si dezvoltare, am creat acest nou amestec signature numit dupa familia noastra.

A fost intentia noastra de a crea un produs remarcabil, nu numai din punct de vedere al calitatii, ci si cel mai bun succes cu metoda de extractie a espresso-ului.

Rezultatul este un amestec 100% Arabica, care este perfect echilibrat intre corp si aroma, cu o finete buna si aciditate scazuta. Acest echilibru perfect intre Arabica naturala sud-americana si Arabica spalata din America Centrala este, de asemenea, cremos si dulce, cu niste indicii usoare de ciocolata.

Consideram rezultatul un echilibru perfect intre Arabicele naturale sud-americane si Arabicele spalate din America Centrala si Africa.

Compania de prajire Mokaflor a fost fondata in anii 1950 in inima Florentei, in spatele Piazza della Signoria de Vasco Bernini. De la un mic magazin, compania a evoluat si s-a extins pana la a fi astazi in a treia generatie a familiei Bernini.

Experienta si traditia sunt elementele care garanteaza un standard ridicat de calitate, care este intotdeauna acelasi, gratie continuitatii in selectia celor mai bune boabe de cafea din intreaga lume.

Prajim toate cafele la comanda si individual inainte de a le amesteca, pentru a atinge gradul corect de prajire pentru fiecare soi si pentru a livra cel mai proaspat produs.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura