Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 3 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
24 pareri

Paie groase pentru smootie, biodegradabile

0 stars: 0.00 din 0 pareri

347 lei Lei
Brand
Accesorii de Unica Folosinta
Cod produs
C5276-3999
Out Of stock
Descriere
Paie groase pentru smooties, din hartie de inalta calitate, fabricate din materiale sigure pentru alimente. Sunt complet biodegradabile si ofera o alternativa ecologica reala la paiele din plastic.

Paiele au fost proiectate si testate pentru a oferi o durabilitate remarcabila in diferite bauturi, avand in acelasi timp un impact minim asupra oceanelor si faunei salbatice.

Aceste paie de hartie elegante sunt potrivite pentru utilizare in diverse locuri si ocazii, inclusiv baruri, cluburi, restaurante, puncte de vanzare, nunti, petreceri si evenimente.

Caracteristicile Produsului

Dimensiune - 240mm x O 8mm

Culoare - Multicolor (in dungi)

Ecologice - paiele sunt realizate folosind hartie din surse sustenabile si sunt complet biodegradabile, oferind astfel o alternativa ecologica reala la paiele din plastic.

Sigure pentru alimente - Cernelurile de tiparire folosite pe paiele de hartie sunt sigure pentru alimente.

Rezistente - Paiele sunt concepute si testate pentru a se asigura o durabilitate remarcabila in timpul utilizarii, astfel incat sa va puteti bucura de toate bauturile importante fara sa va faceti griji cu privire la probleme.

Perfecte pentru toate ocaziile - Baruri, cluburi, restaurante, puncte de vanzare, nunti, petreceri si evenimente.

Potrivite pentru diferite bauturi - paiele de hartie sunt potrivite pentru a fi folosite cu diverse bauturi, inclusiv apa, bauturi carbogazoase, milkshake-uri, smoothie-uri, cocktailuri, sucuri si multe altele.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura