Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 3 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
8 pareri

Capsule espresso L'Or India 10buc 52g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

227 lei Lei
Brand
L\'Or
Cod produs
8711000429969
Out Of stock
Descriere
Din 1992, aroma seducatoare L'Or, obtinuta printr-o tehnologie inovatoare, te aduce mai aproape de momentul prajirii boabelor de cafea, de cea mai buna calitate. Pentru a pastra esenta interioara a canii perfecte de cafea, capsulele L OR sunt ambalate special in aluminiu. L'OR a creat o noua generatie de capsule din aluminiu, special concepute pentru a fi utilizate cu aparatele de cafea Nespresso. Lasati-va captivati de un espresso intens si aromat, cu un strat de crema seducatoare.Compatibile cu sistemul Nespresso.

Toate amestecurile L OR boabe sunt fabricate din cafea cultivata in conformitate cu metodele de productie durabile si sunt certificate. L OR lucreaza pentru a promova adoptarea practicilor durabile de cultivare a cafelei.

Scopul este de a imbunatati viata fermierilor, a lucratorilor si a familiilor lor. Testeaza capsulele de cafea L'OR Espresso India.

Intensitate: 10. Gust / Aroma: Intens, Fructat. 10 capsule aluminiu = 10 bauturi x 110 ml. Cantitate neta: 52 g (10 capsule x 5.2 gr).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura