Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 3 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
8 pareri

Cafea macinata Dallmayr Prodomo 500 g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

366 lei Lei
Brand
Dallmayr
Cod produs
3668871
Out Of stock
Descriere
Dallmayr prodomo este un amestec Premium de boabe Arabica de munte, din cele mai bune culturi de cafea din lume. Aroma tipica este determinata in primul rand de boabele Arabica cultivate in provinciile fertile din sudul Etiopiei - tara de origine a cafelei. Rafinarea speciala si prajirea finala confera sortimentului Dallmayr prodomo un gust specific, inconfundabil. Un deliciu desavarsit pentru toti iubitorii de cafea.
Prepararea

Dallmayr prodomo este adecvat pentru prepararea clasica de cafea la filtru, fie la un aparat cu filtru sau cu filtru manual. Daca alegeti Dallmayr prodomo cu boabe intregi, va rog sa fiti atent la macinarea fina a boabelor.

La o ceasca va recomandam 6 - 8 g pudra de cafea cu timpul de fierbere de maximum 8 minute. Exista o lingura practica de masura care faciliteaza dozarea, in care intra aproximativ 7 g de cafea.

La filtrarea manuala, apa trebuie sa aiba o temperatura intre 92 si 95 C, asadar nu fierbeti apa - altfel ies in evidenta substantele amare. Cafeaua are cel mai bun gust, cand este proaspat preparata. Daca ati preparat o cantitate mai mare decat aveti nevoie, puneti cafeaua ramasa intr-un termos.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura