Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 3 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
8 pareri

Cafea Espresso boabe Illy 250g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3652 lei Lei
Brand
Illy
Cod produs
478784
Out Of stock
Descriere
Medium roast (prajire medie) - Un echilibru intre intensitate si delicatete.
Lasa loc aromelor de ciocolata, paine prajita, caramel si aroma usoara de flori.
Cutia din metal, argintie, eleganta, permite protejarea si pastrarea nealterata a amestecului de cafea. Datorita sistemului inventat si patentat, illy extrage aerul din ambalaj, inlocuindu-l cu un gaz inert, presurizat.
Aceasta metoda garanteaza un timp foarte mare de conservare, asigurand prospetimea cafelei pentru cel putin 25 de luni.

Illy este una dintre cele mai prestigioase si cunoscute marci de cafea din Italia. Nu este o surpriza faptul ca 5 milioane de cesti de cafea Illy sunt savurate in fiecare zi in toata lumea. Pentru a face din nou dreptate acestei reputatii stelare in fiecare zi, Illy foloseste numai boabe Arabica selectate care sunt supuse unui proces riguros de selectie inainte de a fi prajite usor. Rezultatul este un amestec de espresso a carui calitate constanta superioara este apreciata de catre cunoscatorii din intreaga lume. Continutul de cofeina este mai mic de 1,5%. De la prima inghititura, aceasta cafea impresioneaza prin aroma sa bogata si armonioasa si spectrul gustului perfect echilibrat, care variaza de la o aroma placuta de nuci si fructe la o nota moale din lemn. Are un gust complet si elegant, care persista incantator.

Procente de amestecuri de cafea utilizate: 100% Arabica

Evaluare: cafea medie-puternica crema frumoasa continut scazut de cafeina.

Potrivit pentru: *** --- bun pentru aparatele de cafea ***** perfect pentru espresso ***** perfect pentru cappuccino **** - bun pentru cafea la micul dejun
Trimite mesaj
Din Gura in Gura