Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 3 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
9 pareri

Cafea boabe Fortuna Rendez-Vous 100% Arabica 1 kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

672 lei Lei
Brand
Fortuna
Cod produs
MC68635542
Out Of stock
Descriere
Cafeaua rasfat Rendez-vous impresioneaza simturile cu echilibrul perfect dintre nuantele dulci si cele fructat florale. Creata dintr-un amestec de soiuri nobile 100% Arabica, prajite exact cat trebuie pentru eliberarea tuturor aromelor, este o cafea cu un gust usor acid de citrice si o consistenta asemanatoare pudrei de cacao. Rendez-vous redefineste placerea de a savura o cafea!

IBRIC

Se aduc la fierbere 140 ml de apa per servire, apoi se iau de pe foc si se amesteca cu doua lingurite de cafea. Se lasa acoperit pana la 7 minute pentru extractie, apoi se toarna in ceasca incet pentru a evita zatul.

FILTRU

Filtrul produce o cafea mai limpede si mai putin corpolenta fata de ibric. Aici trebuie adaugata putin mai multa cafea, dupa gustul fiecaruia. Daca se tine mai mult pe plita filtrului, cafeaua capata un gust de caramel.

ESPRESSOR

Pentru espresso, cea mai buna extractie se face cand cafeaua are o granulatie fina. Prepararea la espressor va scoate in evidenta aciditatea soiurilor arabica, care e completata de o aroma fructat-florala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura