Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 3 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
8 pareri

Cafea boabe Movenpick Der Himmlische 500 g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

295 lei Lei
Brand
Mövenpick
Cod produs
478204
Out Of stock
Descriere
Profil aromatic: Arome subtile de ciocolata cu nuci si ciocolata cu lapte, note de citrice fructate, corp moale, postgust bine echilibrat.
Este vorba despre combinatia perfecta: Movenpick Heavenly isi obtine aroma bine echilibrata din boabe Arabica de inalta calitate, selectate cu atentie si procesul de prajire bland si lung. Cu nota sa usor prajita, Der Himmlische dezvolta nuante subtile si dulci care amintesc de ciocolata cu nuci si ciocolata cu lapte.
Procesul de prajire de inalta calitate sustine corpul sau bland si este subliniat de notele citrice si fructate. Aciditatea subtila a lui Movenpick Der Himmlische este completata de o usoara nota amaruie urmata de un postgust stimulant. Crema catifelata insoteste nivelul inalt de placere la baut.

Movenpick Heavenly promite ingaduinta cereasca in orice moment si este potrivita pentru diferite metode de pregatire. Indiferent daca este macinata in masina complet automata, manual sau intr-o masina de macinat electrica - Movenpick Der Himmlische isi dezvolta aroma rafinata la o macinare medie: parca ar fi proaspata din prajitor.

Cu aceasta specialitate de cafea, puteti evoca o cafea crema excelenta sau o cafenea clasica la lait. Cu toate acestea, Movenpick Der Himmlische este potrivita si pentru a face un cappuccino cremos sau un latte macchiato cu corp.

Pentru ceasca perfecta de Movenpick Der Himmlische, va recomandam un timp de curgere de 18-22 secunde.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura