Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 3 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
8 pareri

Capsule Espresso Hambela Wamena Tchibo Cafissimo 10x8g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1984 lei Lei
Brand
Tchibo
Cod produs
C691
Out Of stock
Descriere
Ai fost vreodata in Etiopia, una dintre cele mai frumoase tari producatoare de cafea din lume? Vino alaturi de noi in calatoria noastra interesanta in regiunea Hambela Wamena de pe raul Awata, care este inconjurata de munti fascinanti. In acest loc magic il intalnim pe fermierul Biniyam Aklilu Kassa, care creste si isi exporta cafeaua aici.

Gandirea sa vizionara si instinctul de a actiona sunt in genele sale, deoarece pasiunea sa pentru cafea se intoarce in timp la strabunicul sau, totul pastrandu-se in familie.

"Dupa ce am absolvit facultatea in SUA, am fost imediat atras inapoi aici. Boabele mele de cafea nu numai ca imi ofera multe amintiri minunate din copilarie in cap, dar sunt, de asemenea, o traditie bogata in istoria familiei si o mare pasiune. Bucuria pe care cafeaua mea o aduce oamenilor imi da un sens mai profund in viata", ne spune el cu ochi stralucitori.

Raritatea cafelei sale rezida in faptul ca este culeasa manual, spalata si uscata la soare.

In acesta cafea de specialitate recunoastem notele florale care evoca combinatii de flori de iasomie. In plus, descoperim arome de vanilie, sirop de artar si lavanda.

Cafea Premium Single Origin

Origine: Beka Coffee Estate, Etiopia Locatie: La o altitudine de 2.140 - 2.480m
Clima: Clima tropicala
Varietate: Heirloom
Preparare: Spalata si uscata la soare
Soi: 100% Tchibo Arabica
Certificare: Rainforest Alliance
Profilul gustului: Complex aromatic cu note florale

Recomandare de pregatire:

Pentru o pregatire perfecta, alege butonul espresso al cafissimo-ului tau. Veti experimenta o cafea cu o aroma complexa cu note florale si va veti bucura de cea mai buna placere premium de cafea din Etiopia.

Capsule reciclabile:

Cand vine vorba de sustenabilitate, acordam, de asemenea, o atentie deosebita reciclabilitatii capsulelor noastre de cafea.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura