Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 3 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
8 pareri

Capsule Caffe Crema Puyango Ecuador Tchibo Cafissimo 10x8g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

129 lei Lei
Brand
Tchibo
Cod produs
TC518630
Out Of stock
Descriere
Dragi exploratori de cafea, sunteti pregatiti pentru o expeditie in necunoscut? Urmati-ne catre o zona in crestere, in afara drumului batut. Intr-o tara care inca produce foarte putina cafea, o adevarata raritate. Haideti in muntii Ecuadorului!

In sudul tarii se afla regiunea Puyango, cu capitala provinciei Loja, cunoscuta si sub numele de leagan al artelor. Arta cresterii cafelei este transmisa, aici, din generatie in generatie cu mare daruire. Loja ofera conditii climatice ideale, deoarece locul este una dintre cele mai calde regiuni din zonele inalte andine, cu temperaturi aproape tropicale. Numeroasele pasari colibri colorate ce inobileaza aceasta regiune, se simt ca acasa. De altfel, orasul a fost asezat de colonistii spanioli ca baza pentru cautarea legendarului oras de aur El Dorado. Deci, sa mergem sa exploram - in cautarea aromelor care alcatuiesc aceasta cafea rara.

Chiar si noi suntem surprinsi de versatilitatea sa: in timp ce recunoastem cuisoare, pere, scortisoara si miere atunci cand preparam manual, gustam note delicate de ardei rosu dupa preparare cu aparatul cu capsule Cafissimo. Sunt curios ce vei gusta!

Distreaza-te incercand si bucurandu-te,
Cu stima, Markus Meusburger - Cumparator de specialitate din echipa Tchibo
Trimite mesaj
Din Gura in Gura