Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cafea boabe Kimbo Extra Cream 1 kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

579 lei
Brand
Kimbo
Cod produs
C379
Descriere
Kimbo Extra Cream este o parte din linia Kimbo Espresso Bar pentru profesionisti si este printre cele mai bune cafele si espresso-uri din Italia.

Cu un gust dulce, aroma delicata si corp intreg, Kimbo Extra Cream ofera o aroma perfecta.

Aceasta cafea este rezultatul selectiei atente a boabelor de cafea Arabica si Robusta provenite de la cele mai bune plantatii din lume.

Kimbo Extra Cream atinge un echilibru perfect intre dulceata si aciditate. O crema persistenta si un corp bine echilibrat inconjoara acest amestec care va satisface toate gusturile.

Prajire: medie

Aroma: delicata

Corp: plin

Gust: decisiv

Povestea Kimbo incepe in Napoli, Italia, unde fratii Rubino au fondat Cafe do Brasil. Proprietari de coffee shop-uri, fratii Rubino il ajutau pe tatal lor la managementul afacerii familiei.

Popularitatea cu care s-a raspandit espresso-ul pe care acestia il serveau in magazine, a fost peste asteptari si astfel dorinta de extindere a venit ca o consecinta. Incepand cu 1963 Cafe do Brasil a devenit unul dintre cele mai importante shop-uri de cafea prajita din Europa.

Cafeaua lor a devenit faimoasa in Italia apoi in intreaga lume prin marca inregistrata - Kimbo. Pentru Kimbo calitatea materiei prime este cea mai importanta.

Prin urmare combina doua sortimente si cele mai importante - Arabica si Robusta, aduse din tarile cunoscute ca fiind cele mai mari producatoare de cafea.

Procesele de selectare a boabelor, metodele de prajire si de ambalare, totul este ridicat la nivel de arta pentru a oferi consumatorilor o experienta desavarsita intr-o ceasca.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura